Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Hoe doe je de Queen een plezier? Met familie, militairen en 600 paarden

De festiviteiten rond de Platinum Jubilee zijn officieel begonnen! A Gallop Through History was gisteren de officiële kick-off van de festiviteiten rond de Platinum Jubilee van koningin Elizabeth die zeventig jaar op de troon zit. Het royal feestvarken was erbij aanwezig en leek monter als altijd...

Hoe doe je de Queen een plezier? Met familie, militairen en 600 paarden

De festiviteiten rond de Platinum Jubilee zijn officieel begonnen!

A Gallop Through History was gisteren de officiële kick-off van de festiviteiten rond de Platinum Jubilee van koningin Elizabeth die zeventig jaar op de troon zit.

Het royal feestvarken was erbij aanwezig en leek monter als altijd, mobiliteitsproblemen of niet. Ze liep het stukje naar haar plaats op de tribune in ieder geval zelf.

Veelzeggend was dat wederom haar jongste zoon prins Edward haar vergezelde, net als tijdens de Windsor Horse Show, haar eerste openbare moment sinds maart. Bekend was dat prins Andrew dolgraag bij dit feest had willen zijn, maar daar heeft men wijselijk een stokje voor gestoken: zijn aanwezigheid zou maar afleiden van 70 jaar plichtsbesef, zonder ooit een steekje te hebben laten vallen.  

De paardenshow was spectaculair: parades, optredens en Helen Mirren als koningin Elizabeth I. In de show werd stilgestaan bij hoogtepunten uit het platina jubileum van Elizabeth en werden hommages gebracht aan het Verenigd Koninkrijk en de Commonwealth.