En nu willen we allemaal naar the Isles of Scilly.

Even helemaal weg in eigen land. We zijn er deze zomer goed in geworden. En niet alleen wij. Ook de Britten, met Will en Kate voorop, kozen massaal voor een staycation. 

Geen tropisch eiland voor de Cambridges dit jaar, al zag hun recente tripje er op z'n minst wél heel Mediterraan uit: ze huurden een week lang een huis op de sub-tropische Scilly-eilanden (uitspraak: silly, de -c is stil), met George, Charlotte en Louis.

Article continues after the ad

Daar huurden ze naar verluidt Dolphin House, een stenen huis aan het strand met een bloedje van een uitzicht dat wij ook nog een beetje kunnen betalen: voor zes slaapkamers betaal je in het laagseizoen net iets meer dan 2.000 pond per week.

Voor dat geld krijg je het authentieke cottage-gevoel, zeezicht en een en al charme. En voor Will is het bovendien pure nostalgie: hij kwam toen Charles en Diana nog bij elkaar waren altijd met zijn ouders en broertje Harry op het eiland.

Beeld: Dolphin House

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in