Je kunt ook nog te ton-sur-ton gestyled zijn als gezin.

Zweedse kroonprinses Victoria vierde gisteren de dag van de naam Victoria. Het vieren van naamdagen is een traditie in Zweden.

De kroonprinses kreeg op de binnenplaats van het Koninklijk Paleis van Stockholm een aubade van een muziekkorps. Ze werd daarbij vergezeld door haar man prins Daniël en hun kinderen, prinses Estelle en prins Oskar (die het geen onverdeeld genoegen leek te vinden). Victoria's sjaal is van Zadig & Voltaire. 

Article continues after the ad

Estelle droeg een coltrui en jasje van Bonpoint uit de collectie van 2013. Prinses Ingrid Alexandra van Noorwegen droeg dezelfde jas op 17 mei 2013. De Zweedse en Noorse kroonprinselijke gezinnen zijn hecht bevriend, dit zou wel eens een gevalletje royal recycling 2.0 kunnen zijn.

De look van het gezin was ingetogen grijs-op-grijs, vermoedelijk om eenheid uit te stralen na de recente geruchten over relatieproblemen. Maar voor een vrolijke voorjaarsdag wel het allemaal wel erg sombertjes en sober, wat dan weer niets deed voor het imago. 

Foto's (c) Getty Images, label ID's door UFO No More 

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in