Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Het leed dat 'normaal' shoppen heet: Letizia ziet dubbel

Je kunt je outfit niet met iedereen afstemmen. Hilarische taferelen in Merida. Daar verscheen koningin Letizia van Spanje om de Queen Letizia Awards uit te reiken in een prachtige jurk van Mango. En een van de winnaars van de award in precies dezelfde jurk. Gelukkig gingen beide vrouwen er uiters...

Het leed dat 'normaal' shoppen heet: Letizia ziet dubbel

Je kunt je outfit niet met iedereen afstemmen.

Hilarische taferelen in Merida. Daar verscheen koningin Letizia van Spanje om de Queen Letizia Awards uit te reiken in een prachtige jurk van Mango. En een van de winnaars van de award in precies dezelfde jurk.

Gelukkig gingen beide vrouwen er uiterst sportief mee om. Logisch ook: het stond ze allebei even prachtig.

Als een royal met een andere royal of een hoogwaardigheidsbekleder (denk een burgemeester of minister) afspreekt, worden er nog wel eens afspraken gemaakt over kleding, zodat ze onderling niet vloeken of te veel op elkaar lijken. Maar dat kan natuurlijk niet altijd.

En tja, als je een doodgewoon Mango'tje uit de kast trekt, bestaat de kans natuurlijk dat iemand anders die ook geshopt heeft. Al helemaal in Spanje, waar het merk vandaan komt.

Koningin Letizia vond het zelf maar wat gezellig, zo'n dubbeling. Zeer sportief opgepakt.

Dat gebeurt minder snel met een Carolina Herrera of een Hugo Boss, om maar twee merken te noemen die Letizia graag draagt. Ze hult zich ook vaak in Spaanse high street merken zoals Mango en Zara.

Het leverde in elk geval superleuke foto's op, en een goed verhaal voor rechtenprofessor Inmaculada Vivas Tesón die voor eeuwig terug kan vallen op haar verhaal over hoe ze 'een keer twinning was met de queen'.

Mocht jij dat nou óók willen: de jurk is nog gewoon te bestellen, voor het zachte prijsje van 59,99 euro. Een tweeling moet je er zelf even bij regelen.

Beeld: Getty Images

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in