Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Hertogin Sarah sluit nieuwe boekendeal

Ze kan weer járen vooruit qua werk. Sarah Ferguson (60) heeft het ook de komende jaren druk met schrijven. De ex-vrouw van prins Andrew heeft een deal voor zeven boeken gesloten met de Australische uitgeverij Serenity Press. De hertogin van York gaat vijf prentenboeken maken en nog twee andere ki...

Hertogin Sarah sluit nieuwe boekendeal

Ze kan weer járen vooruit qua werk.

Sarah Ferguson (60) heeft het ook de komende jaren druk met schrijven. De ex-vrouw van prins Andrew heeft een deal voor zeven boeken gesloten met de Australische uitgeverij Serenity Press.

De hertogin van York gaat vijf prentenboeken maken en nog twee andere kinderboeken.

Serenity Press is blij met de samenwerking. "We kunnen niet wachten om de boeken met de lezers te delen."

Fergie heeft meer dan 25 boeken geschreven. Ze scoorde vooral succes met haar kinderreeksen Budgie the Little Helicopter en Little Red.

Ze is tot nu toe buitengewoon loyaal aan haar ex Andrew, met wie ze weer onder één dak woont in de Royal Lodge. Gezien het schandaal waarin hij is verwikkeld en het wegvallen van al zijn koninklijke taken, lijkt het echter niet onverstandig om weer eens wat intensiever in haar eigen carrière te investeren.

Foto's (c) Getty Images, Sarah Duchess of York

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in