Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Hertogin Meghans vader getroffen door een beroerte

Thomas Markle ligt in een Amerikaans ziekenhuis. Thomas Markle, de vader van Meghan, de hertogin van Sussex, is getroffen door een beroerte die zijn spraakvermogen heeft aangetast. Zijn dochter Samantha hoorde tijdens een van hun dagelijkse telefoontjes hoe hij opeens niet meer kon praten en scha...

Hertogin Meghans vader getroffen door een beroerte

Thomas Markle ligt in een Amerikaans ziekenhuis.

Thomas Markle, de vader van Meghan, de hertogin van Sussex, is getroffen door een beroerte die zijn spraakvermogen heeft aangetast. Zijn dochter Samantha hoorde tijdens een van hun dagelijkse telefoontjes hoe hij opeens niet meer kon praten en schakelde meteen hulp in.

Dat bevestigt Dan Wootton van de Daily Mail. Thomas stond op het punt om naar Londen te reizen om daar met Dan een special op te nemen rond de Platinum Jubilee van de Queen. "Het was een grote wens van hem om Windsor Castle te bezoeken," zegt Wootton. "Door een wrede speling van het lot kan hij de reis niet maken, zoals hij eerder de bruiloft van zijn dochter miste door een hartaanval."

"Samantha Markle (Meghans halfzus) zei tegen me: 'Mijn vader wordt behandeld in het ziekenhuis. We vragen om rust en privacy.  We bidden voor hem."

Thomas' toestand is zo ernstig dat hij vanuit Mexico is overgebracht naar een ziekenhuis in Amerika. Hij kan nog wel communiceren met zijn familie via tekstberichten op zijn telefoon. Meghan heeft sinds 2018 geen contact meer met haar vader, prins Harry heeft zijn schoonvader zelfs nog nooit in levenden lijve ontmoet.

Foto's (c) Brunopress, BSR Agency

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in