Nieuw sisterhood-project, ter ere van haar 40ste!

Laat het aan Melissa McCarthy over om een béétje de draak te steken met de uiterst verantwoorde idealen van Meghan, hertogin van Woke, euh, Sussex.

In een grappig filmpje, opgenomen in dezelfde studio in Montecito als waar Harry zijn Apple TV serie met Oprah opnam, lanceert Meghan haar nieuwe project, in de rug gedekt door haar soezende Beagle, Ze pitcht 40 x 40 samen met Melissa en legt uit dat ze mensen wereldwijd oproept om 40 minuten van hun tijd te besteden aan vrouwen weer aan het werk helpen, als een soort onbezoldigd mentor.

Vriendinnen van Meghan zoals Adele, spoken word artiest Amanda Gorman, Sophie Gregoire Trudeau (de vrouw van de Canadese premier), prinses Eugenie van York en fashion designer Stella McCartney hebben al toegezegd. Kijk je lang genoeg, dan zie je Harry nog even jongleren.

Article continues after the ad

Voor wie het wil weten, de sterrenbeeldkettinkjes die Meghan draagt zijn van Logan Hollowell: Tweelingen voor Lilibet, Stier voor Archie.

Foto (c) Getty Images

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in