Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Hertogin Meghan red hot in Safiyaa

Wát een mooie kleur voor haar! De hertog en hertogin van Sussex waren vanavond in de Royal Albert Hall voor het Mountbatten Festival of Music. De tortels waren qua kleur helemaal op elkaar afgestemd. Hertogin Meghan droeg een rode Safiyaa met de sterke schouderpartij waar ze zo'n fan van is. Erbi...

Hertogin Meghan red hot in Safiyaa

Wát een mooie kleur voor haar!

De hertog en hertogin van Sussex waren vanavond in de Royal Albert Hall voor het Mountbatten Festival of Music. De tortels waren qua kleur helemaal op elkaar afgestemd.

Hertogin Meghan droeg een rode Safiyaa met de sterke schouderpartij waar ze zo'n fan van is. Erbij schoenen van Aquazurra, de Capri clutch van Manolo Blahnik en oorbellen van Simone Rocha. En prins Harry droeg het uniform van Captain General of the Royal Marines (en leek zo zijn bedenkingen te hebben bij de hakken van zijn vrouw).

Het zou voorlopig wel eens voor het laatste kunnen zijn dat hij het uniform heeft gedragen, want na 31 maart beginnen de Sussex'jes aan hun eigen leven en zal hij niet langer deze ceremoniële functies vertegenwoordigen.

Dit was een van hun laatste optredens als koninklijke hoogheden...

...en om eerlijk te zijn, stemt het toch wat weemoedig dat ze uit beeld verdwijnen...