Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Hertogin Meghan over verkleedfeestjes en tandenleed

Ze hield het luchtig tegenover Ellen DeGeneres. In tegenstelling tot haar interview met Oprah, waarin de hertogin van Sussex de ene na de andere verbale bom op Buckingham Palace liet vallen, was haar gesprek met Ellen DeGeneres aanzienlijk relaxter. Het interview bood de hertogin de kans om, na d...

Hertogin Meghan over verkleedfeestjes en tandenleed

Ze hield het luchtig tegenover Ellen DeGeneres.

In tegenstelling tot haar interview met Oprah, waarin de hertogin van Sussex de ene na de andere verbale bom op Buckingham Palace liet vallen, was haar gesprek met Ellen DeGeneres aanzienlijk relaxter.

Het interview bood de hertogin de kans om, na de toestanden rond haar rechtszaak en claims van voormalige stafleden dat ze een bully was, een zachtere kant van zichzelf te laten zien met verhalen over het moederschap en capriolen toen ze jong was.

DeGeneres zei dat ze de hertogin van Sussex meer dan tien jaar geleden leerde kennen, nog lang voordat ze in Suits meespeelde. Zo liepen de twee elkaar tijdens de kerstperiode tegen het lijf in een dierenwinkel, waar Markle was om een hondje te adopteren. "Wanneer Ellen zegt dat je dat hondje mee naar huis moet nemen, dan doe je dat ook gewoon," aldus Meghan, vermoedelijk niet op de hoogte van Ellens track record aan honden adopteren om vervolgens weer door te schuiven.