Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Hertogin Meghan moedigt vriendin Serena aan

Even op en neer naar New York voor een tenniswedstrijd van haar goede vriendin. Het getuigt van Meghans grote loyaliteit aan haar vriendin Serena Williams, maar het schuurt wel een béétje met alle recente klimaatretoriek van de hertogin van Sussex om voor een dagje op en neer te vliegen naar New ...

Hertogin Meghan moedigt vriendin Serena aan

Even op en neer naar New York voor een tenniswedstrijd van haar goede vriendin.

Het getuigt van Meghans grote loyaliteit aan haar vriendin Serena Williams, maar het schuurt wel een béétje met alle recente klimaatretoriek van de hertogin van Sussex om voor een dagje op en neer te vliegen naar New York. Maar misschien had ze, na alle kritiek die ze de afgelopen weken over zich heen heeft gekregen, wel behoefte aan even op vertrouwde grond zijn, wie zal het zeggen?

Meghan vloog vrijdag first class en met beveiliging naar Amerika en werkte kort na haar landing haar jetlag weg in Moda Yoga, een 'ecostudio' in de West Village die bekend staat om de hot yoga lessen. Het was er druk: de hertogin voegde zich bij zeker zestig mensen, dus zo sereen als op deze foto van de studio was het er zeker niet. 

De volgende dag bezocht ze de finale van de US open in het Arthur Ashe Stadium waar ze bij Williams echtgenoot Alexis Ohanian en Serena's moeder Oracene Price zat.

Vogue-hoofdredacteur Anna Wintour zat in dezelfde box, net als Serena's zus Venus.

Meghan is sinds 2010 hecht bevriend met Serena, die ze leerde kennen tijdens een Super Bowl feestje. In de box begroette ze ook hartelijk andere vrienden.

Meghan zag er casual uit in een denim overhemdjurk van J.Crew van 118 dollar. Het tripje kwam onverwacht, om dat assistenten eerder hadden aangegeven dat Harry en Meghan 'het te druk hadden met hun charitatieve projecten' om dit weekend te logeren bij de Queen op Balmoral. "Het was een last minute reis," aldus een paleisbron in The Times. "Ze had zin om haar vriendin aan te moedigen en dan meteen terug te gaan."  Williams verloor van Bianca Andreescu en zag zo haar 24ste grandslamtitel aan zich voorbij gaan.

Hare Koninklijke Hoogheid gaat volgende week weer aan het werk na haar zwangerschapsverlof, met de officiële lancering van haar collectie voor SmartWorks, de liefdadigheidsorganisatie die mensen met weinig geld aan representatieve kleding om in te kunnen solliciteren.

Foto's © ANP, Moda Yoga

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in