Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Hertogin Kate's Zara'tje is gewoon te koop

HKH weet haute altijd leuk te mixen met highstreet fashion. De opwinding was groot in Bradford, waar de hertog en hertogin van Cambridge samen een werkbezoek aflegden. Ze bezochten in het stadje in Yorkshire verschillende maatschappelijke projecten rond de aanpak van jeugdwerkeloosheid, daklozen,...

Hertogin Kate's Zara'tje is gewoon te koop

HKH weet haute altijd leuk te mixen met highstreet fashion.

De opwinding was groot in Bradford, waar de hertog en hertogin van Cambridge samen een werkbezoek aflegden. Ze bezochten in het stadje in Yorkshire verschillende maatschappelijke projecten rond de aanpak van jeugdwerkeloosheid, daklozen, hulp aan mensen die amper eten kunnen kopen en workshops voor grootouders die voor hun kleinkinderen zorgen. 'A mixed bag' noemen ze zo'n agenda in het Engels.

Wat gebeurde er nog meer? William oefende net als gisteren vlijtig zijn gebarentaal…

…en Kate bewees dat haute en high street fashionable samen gaan. De groene Alexander McQueen jas heeft ze al een tijdje en mocht weer eens mee uit.

Er onder een jurk van Zara van 15 pond en erbij oorbellen van Zeen die ze debuteerde in Pakistan.

Dat was een diplomatieke keuze, want op het programma stond ook een bezoek aan het MyLahore restaurants waar ze spraken met moslima's die The Curry Circle hebben opgericht, een initiatief wat warme maaltijden levert aan mensen die dakloos zijn of te weinig geld voor eten hebben. Well played, Kate.

Hier een impressie van het bezoek. A good time was had by all, zo te zien.

Foto's © Getty Images, Kensington Palace

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in