Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Hertogin Kate's jasje is ultrahip en gewoon te koop

Plus: even binnenkijken in Anmer Hall! Prins William en hertogin Kate videobellen normaal gesproken vanuit een vrij neutraal kantoor in hun buitenhuis Anmer Hall. Deze week kozen ze echter voor een plek die wat van hun woonkamer toonde. De Cambridge'je zitten de lockdown met hun drie kinderen (#t...

Hertogin Kate's jasje is ultrahip en gewoon te koop

Plus: even binnenkijken in Anmer Hall!

Prins William en hertogin Kate videobellen normaal gesproken vanuit een vrij neutraal kantoor in hun buitenhuis Anmer Hall. Deze week kozen ze echter voor een plek die wat van hun woonkamer toonde.

De Cambridge'je zitten de lockdown met hun drie kinderen (#thuisonderwijs) uit in Norfolk waar ze ook de eerste Britse covid-19 doorbrachten. Wat viel er te zien? Gewaagd veel crèmekleurig meubilair voor een gezin met drie jonge kinderen, familiefoto's (tussen hen in een foto van prins George die Kate zelf maakte) en nogal wat porseleinen borden aan de muur.

De hertogin van Cambridge droeg haar Glen Plaid blazer van Smythe, een favoriet sinds 2018, dus de € 659 die ze ervoor betaalde, heeft ze er inmiddels wel uit.

Ze heeft ook een groene en een blauwe, maar die hebben geen zwarte kraag. Zo'n model met een fluwelen kraagje is weer helemaal trendy. Mocht je er ook zin in hebben, hieronder een paar suggesties.