Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Hertogin Kate's eigen Fashion Week

Leuke mix tussen designer en gewoon-van-het-rek. De hertogin van Cambridge legde deze week heel wat kilometers af om haar 'Early Childhood' project aan te jagen. Daar kwamen heel wat ontmoetingen met kleintjes bij kijken (en een bezoek aan de bajes) en dat vroeg om redelijk praktische looks, waar...

Hertogin Kate's eigen Fashion Week

Leuke mix tussen designer en gewoon-van-het-rek.

De hertogin van Cambridge legde deze week heel wat kilometers af om haar 'Early Childhood' project aan te jagen. Daar kwamen heel wat ontmoetingen met kleintjes bij kijken (en een bezoek aan de bajes) en dat vroeg om redelijk praktische looks, waar je als royal in kan knuffelen en desgewenst ook cavia's in kan aaien. Zó pakte ze het aan.

De week begon met een receptie in Needle & Thread.

Het originele model is lang...

...Kate liet er een stukje afhalen.

Naar een werkbezoek in een Tabitha Webb met chevron-motief, wat moderner dan ze normaal gesproken draagt, maar het staat haar goed. Erbij een armband van Halcyon Days: de 'Maya' Torque Aquamarine & Gold Bangle.

En in Wales ging deze klassieke camel jas van Massimo Dutti aan...

... met eronder een zwarte coltrui, een Zararok met luipaardprint (15 euro!) en wijde suède knielaarzen. Heel fashionable, alsof ze zo van de catwalk van Céline kwam.