Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Hertogin Kate: zó glamoureus kan zwartwit zijn

Team Cambridge woont de première van Top Gun: Maverick bij. Simpel, chic en o zo glam: de hertogin van Cambridge droeg vanavond de Lamble jurk van Roland Mouret op de rode loper van de Britse première van Top Gun: Maverick. Vallende sterren van Robinson Pelham in haar oren, het haar weer steil ge...

Hertogin Kate: zó glamoureus kan zwartwit zijn

Team Cambridge woont de première van Top Gun: Maverick bij.

Simpel, chic en o zo glam: de hertogin van Cambridge droeg vanavond de Lamble jurk van Roland Mouret op de rode loper van de Britse première van Top Gun: Maverick.

Vallende sterren van Robinson Pelham in haar oren, het haar weer steil gestyled, een look waar ze sinds de Royal Tour naar het Caraïbisch gebied succesvol mee experimenteert.

Een paar pumps van Prada die al vaker te zien waren (en een galante hand van Tom Cruise) maakten het helemaal af. Prins William zag er ook quite dashing uit in een smoking van Alexander McQueen. 

Eronder speciale schoenen van Crockett and Jones, speciaal voor de gelegenheid geborduurd met een F18. De man houdt van vliegtuigen!

Mocht je nu denken: Kate's look komt me bekend voor… Koningin Máxima droeg in 2017 een Roland Mouret jumpsuit in dezelfde stijl naar de opening van het nieuwe seizoen van het Koninklijk Concertgebouw Orkest, fashion forward as always.

Foto's (c) Getty Images, ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in