Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Hertogin Kate zkt. assistent

Lekkere job op Kensington Palace. Er komen regelmatig banen voorbij bij de Britse royal family. Schoonmaakster in Buckingham Palace met zijn vele honderden ramen (no). Privéchef voor Queen Elizabeth én haar honden (no, thanks). Maar nu is er een functie vrij waarbij je echt nauw samen komt te wer...

Hertogin Kate zkt. assistent

Lekkere job op Kensington Palace.

Er komen regelmatig banen voorbij bij de Britse royal family. Schoonmaakster in Buckingham Palace met zijn vele honderden ramen (no). Privéchef voor Queen Elizabeth én haar honden (no, thanks). Maar nu is er een functie vrij waarbij je echt nauw samen komt te werken met hertogin Kate. En ja: dan loopt het storm.

In een paar dagen tijd solliciteerden al meer dan 1000 mensen op de functie, die gewoon op Linkedin staat.

Rechterhand van rechterhand

Kensington Palace is op zoek naar een personal assistant voor de assistent privé-secretaris van Kate Middleton. Een rechterhand voor de rechterhand van de rechterhand dus, maar toch. Tot échte personal assistant van Kate schop je het echt niet in één keer. Dat is een functie waar je in door groeit.

De vacature hoort wel echt bij het huishouden van Will en Kate, wat betekent dat de lucky one die de job straks krijgt echt in Apartment 1A van het paleis in Hyde Park aan de slag gaat. Geen verkeerde werkplek om elke ochtend bij aan te komen.

De Cambridges zoeken iemand die zowel administratief als operationeel sterk is, die natúúrlijk niet uit de school klapt over zijn of haar werk en die ook wel van een beetje reizen houdt.

Je hoeft niet te buigen

Tot de taken van de nieuwe Kensington-duizendpoot behoren onder andere het beheren van agenda's, regelen van reizen, notuleren en ondersteuning tijdens royal events.

Extra leuk aan een functie bij Will en Kate thuis is dat zij erom bekend staan graag als Will en Kate te worden aangesproken. Ook curtsy'en en buigen is uit den boze. Ze schijnen hele leuke en goede bazen te zijn.

Of je nog voor het Platinum Jubilee van koningin Elizabeth kan beginnen lijkt de vraag, maar een mens mag dromen toch? 

Beeld: ANP/Brunopress

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in