En die vrolijke jurk is nog betaalbaar óók.

De hertogin van Cambridge is iemand die zich aan haar woord houdt. Als ze belooft zonnebloemen te zullen planten, dan doet ze dat ook.

In het kader van Children's Hospice Week hielp Kate (beschermvrouw van koepelorganisatie EACH) met het vergroenen van The Nook, een kinderhospice. EACH was een van de eerste organisaties waar ze voor aan de slag ging en ze is er vanaf het begin heel betrokken bij geweest 'waarbij ze is gegroeid en zelfvertrouwen heeft gekregen op een understated manier,' aldus een insider. 

Article continues after the ad

De planten had ze eerder zelf gekocht in Fakenham Garden Centre en ze had expres gekozen voor zomerbloeiers die lekker roken, om de zintuigen te prikkelen: lavendel ("Mijn favoriet!"), geraniums, zonnebloemen en kruiden. Omdat ze van mening was dat het er toch nog wat kaaltjes uitzag, liet ze extra planten én terracotta potten bezorgen.

Ze was lekker bezig, de beroemdste verlovingsring ter wereld ging gewoon de aarde in. 

Bij een bezoek eerder dit jaar aan The Nook had ze aan Fraser (9) beloofd een zonnebloem voor hem te planten als herinnering. Fraser is verdrietig genoeg er niet meer, maar ze was haar belofte niet vergeten en zijn ouders waardeerden het gebaar zeer.

Kate rukte uit in de Marie-Louise van Faithful The Brand. Die kost € 168 en was prompt uitverkocht. De Russell & Bromley Coco-nut wedges met de goudkleurige neuspunt zijn nog wel verkrijgbaar en kosten € 149. 

Foto's (c) Kensington Palace 

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in