Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Hertogin Kate uitgeroepen tot Most Fashionable in 2022!

Het jaar is nog maar net over de helft, maar Tatler is er al uit. Catherine, de hertogin van Cambridge (40) is door societybijbel uitgeroepen tot Most Fashionable 2022. Of ze nu gaat voor elegant, representatief, casual of sportief, het ziet er altijd goed uit. Een van haar stijlgeheimen is dat z...

Hertogin Kate uitgeroepen tot Most Fashionable in 2022!

Het jaar is nog maar net over de helft, maar Tatler is er al uit.

Catherine, de hertogin van Cambridge (40) is door societybijbel uitgeroepen tot Most Fashionable 2022. Of ze nu gaat voor elegant, representatief, casual of sportief, het ziet er altijd goed uit.

Een van haar stijlgeheimen is dat ze zich niet laat verleiden tot grote stijlexperimenten. Kate weet wat haar staat en kiest nog wel eens voor een frisse twist aan haar look, maar valt toch altijd terug op klassieke lijnen. Ter ere van haar uitverkiezing haar 10 mooiste looks van het jaar (en ééntje die naar de Kringloop mag).   

Powerpak

Ahoy matey!

My Fair Lady

Future Queen

Red Carpet

Working girl  

Easter Parade

Glamourgirl

Ticket to the Tropics

Casual en zomers

En één missertje...

Kate is vrij briljant in knipogen naar legendarische voorgangers als prinses Diana en koningin Elizabeth, maar deze look was al frumpy toen haar schoonoma 'm droeg en is sindsdien niet fash geworden. You can't win them all ?

Foto's (c) Getty Images

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in