Tennissen met de US Open winnaar, ze heeft wel lef!

Dat de hertogin van Cambridge een groot liefhebber van tennis is, is algemeen bekend. Bij het buitenhuis van de Cambridge'jes in Norfolk werd in 2015 70.000 euro uitgegeven om de tennisbaan 11 meter te verleggen en op te knappen.

Ook is ze steevast te vinden in de Royal Box op Wimbledon, waar ze sinds 2016 allengs belangrijkere prijzen uitreikt. En nu de hertog van Kent stopt als president of the All England Lawn Tennis Association, is ze als beschermvrouw een waardig opvolger.

Article continues after the ad

De Middletons leerden allemaal als kind tennissen, Kate speelt al haar hele leven. En zoals William eerlijk toegeeft: ze slaat hem finaal van de baan...

...al gaat het natuurlijk ook wel eens mis.

Maar toch: spelen tegen / met piepjonge Emma Raducanu, de winnaar van de US Open, vraagt om enig zelfvertrouwen. Emma was best onder de indruk van Kate: "Haar forehand is ongelofelijk."

Kate was bij het National Tennis Centre for The Homecoming en om Emma's succes te vieren. En tegelijk tennis in het algemeen te promoten.

De Sporty Duchess droeg het kortste rokje waar ze ooit in is gespot met daarop een jasje van Poivre Blanc en uiteraard witte tennisschoenen - chic en sportief! 

Foto's (c) Getty Images

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in