Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Hertogin Kate op Wimbledon in héél veel tennisballetjes

Ze werd dit jaar nog niet eerder in de Royal Box gespot. Normaal is de hertogin van Cambridge als tennislover extra-ordinaire vrijwel meteen in de Royal Box te spotten zodra Wimbledon begint. Maar tijden veranderen: haar rol binnen de Windsors is veel groter dan een paar jaar geleden, zodat ze ee...

Hertogin Kate op Wimbledon in héél veel tennisballetjes

Ze werd dit jaar nog niet eerder in de Royal Box gespot.

Normaal is de hertogin van Cambridge als tennislover extra-ordinaire vrijwel meteen in de Royal Box te spotten zodra Wimbledon begint. Maar tijden veranderen: haar rol binnen de Windsors is veel groter dan een paar jaar geleden, zodat ze een veel vollere agenda heeft.

Er schijnt bovendien toch echt een verhuizing aan te komen waar het een en ander voor moet worden geregeld. En met name zoon George en dochter Charlotte hebben een groeiende buitenschoolse agenda en Kate kan altijd terugvallen op nanny Maria, maar doet ook graag dingen zelf.

Vandaar dus, dat ze pas vandaag voor het eerst werd gespot op het tennistoernooi, in een jurk waarin je met een beetje fantasie heel veel tennisballetjes zou kunnen zien. Polkadots zijn momenteel een favoriet motief van Kate, ze droeg ze ook naar Ascot.  

Deze blauwe jurk is van Alessandra Rich en past helemaal in de dresscode van 'Wimbles'. De tea dress kon eerder worden gespot tijdens een bezoek aan een straatfeest tijdens de Platinum Jubilee.

Kate is zelf een fanatiek tennisser en beschermvrouw van de All England Tennis Club. Prins William vergezelde haar naar de Singles kwartfinale, waarin Novak Djokovic van Servië won van Italiaan Jannik Sinner.

Foto's (c) Getty Images 

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in