Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Hertogin Kate in oogverblindend wit op Jamaica

Het was niet alleen maar fun & joy in Kingston... Dag 2 van de #RoyalTourCaribbean – om de banden met de Gemenebest aan te halen in het kader van de Diamond Jubilee van koningin Elizabeth doe 70 jaar op de troon zit - bracht voor Team Cambridge een wat beladen moment te Kingston. Premier Andrew H...

Hertogin Kate in oogverblindend wit op Jamaica

Het was niet alleen maar fun & joy in Kingston...

Dag 2 van de #RoyalTourCaribbean – om de banden met de Gemenebest aan te halen in het kader van de Diamond Jubilee van koningin Elizabeth doe 70 jaar op de troon zit - bracht voor Team Cambridge een wat beladen moment te Kingston.

Premier Andrew Holness benadrukte nog eens de ambities van Jamaica om een onafhankelijk land te worden. Hoewel de Queen noch kroonprins Charles of William aanstalten maken dat tegen te houden (voor zover ze dat al zouden kunnen) was het een wat overbodige mededeling.

Maar het moest toch even gezegd worden, in het licht van het koloniale verleden, dat ook hier en daar wat protesten opleverde. Hoewel de meeste inwoners het bezoek van William en Kate leuk lijken te vinden. Hoe dan ook: Jamaica hoopt dit jaar per referendum een republiek te worden. Barbados koos onlangs al die weg.

Hertogin Kate droeg een – letterlijk – oogverblindend wit pak van Alexander McQueen met daaronder een oranje blouse van Ridley London. 

En naast een wit tasje willen we nu opeens óók een oranje handtasje.

Het is een dotje, van Willow Hilson Vintage! 

Na het gestreken haar van de afgelopen dagen keerden vandaag ook haar losse slagen weer terug.

Serieus, die is even stevig in de rollers gezet door haar kapper.

Het stel bezocht onder andere het Spanish Town Hospital…

…en een school waar een jongedame - toch nog een tiaramomentje! - haar vierde verjaardag vierde...

...en uitbundig werd gefeliciteerd...

...en Kate ook in gesprek ging met andere leerlingen. 

Kate speechte op een lerarenopleiding over het belang van investeren in de heel jonge jaren van een kind.

De Early Years is haar pet project.

Foto's (c) Getty Images, Duke & Duchess of Cambridge  

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in