Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Hertogin Kate, Garden Party Style!

Minty-fresh en oh zo chic en klassiek. Voor de derde en laatste gardenparty voor vrijwilligers en anderen die veel voor anderen doen liet koningin Elizabeth zich vertegenwoordigen door familie. The Royals arriving at today’s Garden Party.Attending:Prince William & Duchess KatePrince Edward & Coun...

Hertogin Kate, Garden Party Style!

Minty-fresh en oh zo chic en klassiek.

Voor de derde en laatste gardenparty voor vrijwilligers en anderen die veel voor anderen doen liet koningin Elizabeth zich vertegenwoordigen door familie.

Prins William, zijn vrouw Catherine, de hertogin van Cambridge, prinses Beatrice, prins Edward en Sophie, de gravin van Wessex, en de hertog en hertogin van Gloucester namen de honneurs waar.

Tel Buckingham Palace, tuinfeest en de Queen bij elkaar op en het is meteen duidelijk dat de dresscode chic en klassiek was. Hertogin Kate channelde de Queen Mum, de moeder van koningin Elizabeth die een zwak had voor pastelletjes die een beetje etherisch om haar heen zweefden.

De jurk in heel licht mint is gemaakt door Kate's eigen kleermaker voor het 50-jarig jubileum van haar schoonvader prins Charles als de prins van Wales. Pro als ze is was er een bijpassende plu paraat: dat staat net even wat leuker dan een zwarte.  De hoed is van Philip Treacy, de clutch van Hobbs Evesham en de matchy-matchy schoenen van Jimmy Choo.

Gravin Sophie was in het blauw, designer nog onbekend.

En prinses Beatrice van York, kleindochter van de Queen, droeg een wat vreugdeloos ruitje van Self Portrait en de Camilla Rose Millinery Dandelion Haarband met een geometrisch motief. Het tasje is de Pop and Suki box bag.

Foto's (c) Getty Images, label ID's via UFO No More

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in