Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Hertogin Kate fotografeert Camilla als covermodel

Een bijzonder moment tussen de hertoginnen. Toen hertogin Camilla op de foto moest voor haar cover van Country Life Magazine, kon ze eigenlijk maar één fotograaf bedenken die ze écht graag wilde vragen voor de klus. Schoondochter Kate. Later deze maand wordt Camilla 75, en dat was voor het blad r...

Hertogin Kate fotografeert Camilla als covermodel

Een bijzonder moment tussen de hertoginnen.

Toen hertogin Camilla op de foto moest voor haar cover van Country Life Magazine, kon ze eigenlijk maar één fotograaf bedenken die ze écht graag wilde vragen voor de klus. Schoondochter Kate.

Later deze maand wordt Camilla 75, en dat was voor het blad reden om haar te vragen als gasthoofdredacteur. Dat is wel een beetje een royal-ding trouwens: Charles is al twee keer gasthoofdredacteur van het magazine geweest, en prinses Anne vierde haar 70e verjaardag twee jaar geleden met een samenwerking met Country Life.

Het is voor het eerst dat Camilla op het tijdschrift staat en de foto's zijn gemaakt in Camilla's buitenhuis Ray Mill House in Wiltshire. Dat stulpje kocht ze in de nineties na haar scheiding van Andrew Parker Bowles. Het ligt vlakbij Highgrove, het huis van Charles waar ze nu veel tijd samen doorbrengen.

Kate, hierboven in fotografen-tenue, is dol op fotograferen en treedt wel vaker op als huisfotograaf, zij het veelal voor haar eigen man en kinderen. Ze heeft ook een eigen fotoboek.

Beeld: Country Life/Brunopress

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in