Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Hertogin Kate (40): kroonjuweel van de Windsors

Catherine viert vandaag een kroonjaar! De hertogin van Cambridge is vandaag veertig geworden. En vertoont daarbij alle kwaliteiten die bij haar nieuwe fase als medior horen: verdwenen zijn de zenuwen, verdampt is de verlegenheid. Niet dat ze opeens een showgirl is geworden, maar ze is het levende...

Hertogin Kate (40): kroonjuweel van de Windsors

Catherine viert vandaag een kroonjaar!

De hertogin van Cambridge is vandaag veertig geworden. En vertoont daarbij alle kwaliteiten die bij haar nieuwe fase als medior horen: verdwenen zijn de zenuwen, verdampt is de verlegenheid.

Niet dat ze opeens een showgirl is geworden, maar ze is het levende voorbeeld van wat een beetje levenservaring voor je doet, ook als je een geboren introvert bent.

(c)  Duke and Duchess of Cambridge / Paolo Roversi  

Dat blijkt ook uit de prachtige nieuwe foto's die zijn vrijgegeven ter gelegenheid van haar 40ste verjaardag. Ze zijn in november gemaakt door fotograaf Paolo Roversi in Kew Gardens...

(c)  Duke and Duchess of Cambridge / Paolo Roversi  

...en met name deze is een duidelijk voorschot op Kate's toekomstige rol als koningin-gemalin. Alle portretten komen te hangen in de National Portrait Gallery waar de hertogin beschermvrouw van is. 

Ze heeft een lange weg afgelegd om zover te komen. Opgegroeid in het liefdevolle gezin van de Middletons...