Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Hemels: kroonprinses Mary in Valentino

De royal cape-jurk is niet meer weg te denken. Koningin Margrethe van Denemarken had eerder deze week de Indiase premier Prime Narendra Modi over de vloer en daar hoorde ook een staatsdiner bij. Kroonprins Frederik en kroonprinses Mary waren daar ook bij. Mary droeg haar haar voor de verandering ...

Hemels: kroonprinses Mary in Valentino

De royal cape-jurk is niet meer weg te denken.

Koningin Margrethe van Denemarken had eerder deze week de Indiase premier Prime Narendra Modi over de vloer en daar hoorde ook een staatsdiner bij.

Kroonprins Frederik en kroonprinses Mary waren daar ook bij. Mary droeg haar haar voor de verandering heel steil, een stijl waar ook hertogin Kate recentelijk mee experimenteert voor een iets moderne look.

Verder mocht haar hemelsblauwe Valentino op repeat met erbij diamanten oorhangers van Bruun Rasmussen en haar J.Furmani clutch. Prachtig plaatje en de capejurk is echt niet meer weg te denken uit de royal garderobe.

Foto © Det Danske Kongehus, label ID's UFO No More

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in