Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Hello Boys! Deze prinsen zijn leuk opgedroogd

Er komt een nieuwe lichting hartenbrekers aan. Het is de magie van de puberteit: het ene moment ben je nog een jongen die zich geen raad weet met zijn handen en alles ongemakkelijk vindt. En even later staat er opeens een jonge man met een zelfverzekerde blik. In Europa loopt een nieuwe lichting ...

Hello Boys! Deze prinsen zijn leuk opgedroogd

Er komt een nieuwe lichting hartenbrekers aan.

Het is de magie van de puberteit: het ene moment ben je nog een jongen die zich geen raad weet met zijn handen en alles ongemakkelijk vindt. En even later staat er opeens een jonge man met een zelfverzekerde blik. In Europa loopt een nieuwe lichting prinsen en leden van koninklijke families zich warm om hoofden op hol te brengen. We stellen ze even aan je voor.

Christian van Denemarken

Prins Christian is net 15 jaar en voorbestemd om ooit koning van Denemarken te worden. Het is een vrij rustige puber die graag sport en zeilt, en inmiddels de perfecte boyband-blik onder de knie heeft.

Nikolai van Denemarken

Nikolai (21), de oudste zoon van prins Joachim uit zijn eerste huwelijk, had voor de coronacrisis uitbrak een veelbelovende modellencarrière in Parijs.

Het beviel hem beter dan zijn poging tot militaire dienst, waar hij al na een paar weken de brui aan gaf. 

Felix van Denemarken

Felix (18), de broer van Nikolai, is al even goed gelukt. Hij zag zijn gap year in het water vallen door corona, in Denemarken wordt gespeculeerd dat de militaire academie wel iets voor hem zou zijn. 

De Denen beschikken in ieder geval over sterke troeven in de categorie Royal Heartthrob, 

Gabriel van België

De Eerste Reserve van de zuiderburen: lang en per dag stoerder. Sinds vorig jaar zit hij op de International School of Brussels in Watermael-Bosvoorde. Vermoedelijk zal Gabriel (17) zijn zus, kroonprinses Elisabeth volgen in het leger. En gezien de achtergrond van zijn vader – die nogal wat brevetten heeft – gokken we op een carrière bij de luchtmacht. Andere optie: het diplomatenklasje van België. 

Arthur Chatto

Arthur (21) is zoon van Sarah Chatto, dochter van prinses Margaret. Dat maakt hem een neef van de Queen. Arthur is buitengewoon fit en doet naast zijn studie niets liever dan sporten...

...en die schouders dankt hij aan het roeien in teamverband. 

Sam Chatto