Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Hé, daar hebben we prinses Orla van Cambridge!

Ze mocht mee naar een polowedstrijd. Engelse spaniel Orla, de opvolger van Lupo, het hondje waarop prins William en hertogin hun zorgkwaliteiten oefenden voor prins George erbij kwam, is lange tijd onzichtbaar gebleven. Pas op de verjaardag van prinses Charlotte maakte Orla haar debuut, op deze f...

Hé, daar hebben we prinses Orla van Cambridge!

Ze mocht mee naar een polowedstrijd.

Engelse spaniel Orla, de opvolger van Lupo, het hondje waarop prins William en hertogin hun zorgkwaliteiten oefenden voor prins George erbij kwam, is lange tijd onzichtbaar gebleven.

Pas op de verjaardag van prinses Charlotte maakte Orla haar debuut, op deze foto die de hertogin van Cambridge maakte.

En dat smaakte blijkbaar naar meer, want de hond mocht ook meer naar de Royal Charity Polo Cup 2022 in de Guards Polo Club. De prins speelde mee in de wedstrijd, Kate was mee als supporter; de Polo Cup is een fundraiser voor hun goede doelen.

Er viel een hoop te snuffelen en ze is zo goed opgevoed dat de Cambridge'jes niet eens een riem bij zich hadden. De zomerjurk van Kate is van Emilia Wickstead en was passend gestyled bij het hondje, met die zwarte biesjes. 

En Orla leek het prima naar haar zin te hebben.

Foto's (c) Getty Images

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in