Geen Invictus Games in Den Haag deze week. Maar van uitstel...

...komt géén afstel. Het kindje van prins Harry komt in 2021 gewoon alsnog naar Den Haag. En Harry zelf ook, vertelde hij dit weekend in een videoboodschap.

"We hadden deze week moeten samenkomen in Nederland om de Invictus Games van 2020 af te trappen in Den Haag. Het leven is zó dramatisch veranderd voor ons allemaal sinds ik de laatste keer in Den Haag was. Ons team heeft zich aangepast aan de situatie en werkt nu hard aan plannen voor volgend jaar."

Binnenkort hoopt Harry meer bekend te maken over een nieuwe datum voor zijn sportevenement voor veteranen die gewond raakten toen zij hun land dienden.

Article continues after the ad

De Invictus Games kiezen, net als veel andere afgelaste evenementen, nu de digitale weg. Harry: "De hele week horen we van deelnemers en we houden een virtuele conferentie met internationale sprekers en deelnemers. Blijf veilig en houd ons deze week in de gaten. We brengen Den Haag thuis naar je toe."

Harry heeft goede herinneringen aan Den Haag. Hij kwam naar ons land toe toen zoontje Archie nét een paar dagen oud was, om de Invictus Games aan te kondigen.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in