Wéér een carrièremove voor de Sussexjes.

Wie dacht dat Netflix dé grote partij was waarmee ze in zee gingen had het verkeerd: Harry en Meghan partneren maar wat graag met nog meer organisaties om de boodschap van hun stichting Archewell uit te dragen. Nu kondigen ze een eigen podcastreeks aan met Spotify.

Article continues after the ad

Nou horen we je denken: ja, ja, ze hangen hun naam aan een podcast. Maar nee hoor. Zoals je in de trailer hieronder direct al duidelijk hoort zijn het echt Meghan en Harry zelf die de studio induiken om de podcast op te nemen. Te beginnen met een olijke Holiday Special waar ze gezellig een muziekje voor neuriën. Dat is pas Royal 3.0.

De trailer voor de Sussexcast begint al olijk met Meghan die intens geniet van het accent van haar echtgenoot. Het belooft een losse boel te worden, zoveel is direct wel duidelijk. En de Duke en Duchess schromen ook niet mensen meermalen te vragen ze vooral nu al te gaan volgen op Spotify, zodat ze een update krijgen als er een nieuwe podcast beschikbaar is.

Queen Elizabeth zal ervan met haar oren klapperen, al kunnen wij ons zo voorstellen dat zij niet heel ingewijd is in de wereld van de podcast. 

Hoe het ook zij: de Sussexjes zijn een meerjarige deal aangegaan met de muziekstreamer voor Archewell Audio, de 'audioproductiemaatschappij' die hoort bij hun eigen goede doel. Ze gaan voor programmering die mensen 'opbeurt en vermaakt'. En laten mensen 'met verschillende perspectieven aan het woord'.

Maar wij luisteren natuurlijk óók voor de hertogelijke onderonsjes en anekdotes over Archie. En dat weten Harry en Meghan ook heel goed.

Beeld: Getty Images/Archewell

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in