Haar visagist arriveerde al eerder, niets wordt aan het toeval overgelaten.

Het gaat natuurlijk om de atleten bij de Invictus Games, maar alle ogen zijn toch ook vooral gericht op prins Harry en zijn vrouw Meghan, de hertogin van Sussex...

... die er een openbaar momentje van maken zoals we dat in Europa al zo’n twee jaar niet meer van hen gezien hebben.

Dit was hun aankomst voor de gele loper...

Article continues after the ad

... gevolgd door een kennismakingsmoment met de sporters en hun familie.

Op doorreis vanuit Californië heeft het stel een discrete tussenstop gemaakt in Engeland voor een privébezoek aan koningin Elizabeth waar ook Harry’s vader prins Charles bij was. De familieverhoudingen zijn verstoord sinds de moeizame Sussexit en vooral het nogal controversiële interview dat het stel aan Oprah Winfrey gaf, maar uit het feit dat ze elkaar weer eens in levenden lijve hebben ontmoet, valt op te maken dat eraan wordt gewerkt.

Vandaag maakte het stel zijn opwachting op de gele loper van de Invictus Games, het sportevent voor veteranen in het Haagse Zuiderpark dat Harry zeer na aan het hart ligt. Dat Meghan is meegenomen kun je uitleggen als ‘steun voor Harry en gezellig’.

Maar wat ook een rol speelt is dat er een cameraploeg van Netflix met hen meereist voor een ‘docuserie’  (dat is royals voor ‘een realityserie’) en de Sussex’jes alle PR kunnen gebruiken, omdat ze in hun nieuwe leven nog niet héél erg productief zijn geweest binnen hun Netflix- en Spotify-deals.

Meghan liet alvast niets aan het toeval over, haar make-up artiest Daniel Martin (die ook de make-up voor haar trouwdag deed) arriveerde eerder al in Den Haag. De hertogin was gewapend met een tasje van Valentino en haar trusty Aquazurra pumps. Ook het witte pak is van Valentino.

Er was ook entourage om haar camel jas te managen. Geen hofdame, eerder een PA - toch handig.

En die jas ging uit voor een goed doel #lief!

Later was er nog een receptie met wat notabelen. 

Foto's (c) Brunopress

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in