Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Harry en Meghan stralend in de sneeuw

Harry en Meghan bezochten samen Bristol en het paar straalde zo hard dat de sneeuw er bijna van smolt. In Bristol stond voor het koninklijk stel een ontvangstcomité in de vorm van een kleuterklasje klaar. Door de dwarrelende sneeuwvlokken heen werd er gezwaaid en werden er handjes geschud. De new...

Harry en Meghan stralend in de sneeuw

Harry en Meghan bezochten samen Bristol en het paar straalde zo hard dat de sneeuw er bijna van smolt.

In Bristol stond voor het koninklijk stel een ontvangstcomité in de vorm van een kleuterklasje klaar.

Door de dwarrelende sneeuwvlokken heen werd er gezwaaid en werden er handjes geschud.

De newlyweds gingen onder andere langs bij One25, een liefdadigheidsorganisatie die zich inzet om sekswerkers van de straat te halen. Meghan hielp mee met het inpakken van maaltijdpakketten die later samen met warme kleding door de vrijwilligers aan de sekswerkers uitgedeeld gingen worden.

Tijdens het inpakken vroeg de hertogin om een stift, waarmee ze voor de vrouwen lieve berichtjes op de bananen scheef. 'Je bent bijzonder', 'je bent dapper', 'je bent geliefd' en 'je bent sterk' schreef ze op het fruit.

Meghan stijlvol zwanger

De Duchess of Sussex zet een heel nieuwe trend op het gebied van zwangerschapskleding. Zó stijlvol zagen we zwangere royals maar zelden.

De jurk van Oscar de la Renta, haar Sarah Flint Marina boots en schoudertasje van Ralph Lauren, helpen daar wel een handje bij.

Bron en beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in.