Harry en Meghan bezochten samen Bristol en het paar straalde zo hard dat de sneeuw er bijna van smolt.

In Bristol stond voor het koninklijk stel een ontvangstcomité in de vorm van een kleuterklasje klaar.

More content below the advertising

Door de dwarrelende sneeuwvlokken heen werd er gezwaaid en werden er handjes geschud.

De newlyweds gingen onder andere langs bij One25, een liefdadigheidsorganisatie die zich inzet om sekswerkers van de straat te halen. Meghan hielp mee met het inpakken van maaltijdpakketten die later samen met warme kleding door de vrijwilligers aan de sekswerkers uitgedeeld gingen worden.

Tijdens het inpakken vroeg de hertogin om een stift, waarmee ze voor de vrouwen lieve berichtjes op de bananen scheef. 'Je bent bijzonder', 'je bent dapper', 'je bent geliefd' en 'je bent sterk' schreef ze op het fruit.

Meghan stijlvol zwanger

De Duchess of Sussex zet een heel nieuwe trend op het gebied van zwangerschapskleding. Zó stijlvol zagen we zwangere royals maar zelden.

De jurk van Oscar de la Renta, haar Sarah Flint Marina boots en schoudertasje van Ralph Lauren, helpen daar wel een handje bij.

Bron en beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in.

 

Koningin Máxima was voor de Verenigde Naties in Jordanië. Qua outfits was het weer prachtig, verschillende trends kwamen voorbij. 

Vooral de flared pants is bij ons favoriet. Welke look vinden jullie goed gekozen?

More content below the advertising

1. Wijde pijp

Wij vinden de bruine look van Natan een heel mooie. De koningin combineerde, toen ze onder meer twee vrouwelijke ondernemers in Al Hana Boutique bezocht, een prachtige flared pants (trend op dit moment) met bijpassende mantel.

2. Prachtige avondjurk

Máxima pakt vaak flink uit als het om een avondjurk gaat. Zo ook op de tweede dag van haar bezoek. Ze koos voor een ingekorte avondjurk van Giambattista Valli. De jurk was nog te koop, maar nu uitverkocht. De rest van de collectie vind je hier.

3. De coltrui

De koningin hield haar nek gesloten met een chique coltrui van Max Mara. De trui met col staat niet iedereen, maar eerlijk is eerlijk Maxima komt ermee weg.

 

 

Bron: Modekoninginmaxima Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

De duchess verschijnt de laatste weken in de prachtigste mode: bij de BAFTA's schitterde ze in Giambattista Valli, deze week koos ze voor een design van Gucci.

Zoals we eerder deze maand al vaststelden zijn roze- en paarstinten helemaal de trend onder de royals dit voorjaar. En ja, daar wil Kate natuurlijk óók graag aan meedoen. En dat deed ze in overtreffende trap.

More content below the advertising
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kate looks GORGEOUS in @Gucci for the 100 Women in Finance Dinner tonight in London. 😍

Een bericht gedeeld door instylemagazine (@instylemagazine) op

Voor een gala-avond in Londen trok ze een Gucci met allerlei rozetinten uit haar royal garderobekast. Ze maakte de look af met een frambooskleurige clutch van Prada, en zilveren glitterschoenen van Oscar de la Renta. En deed ons verlangen naar de lente. Well done, Kate!

Beeld: Getty Images

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in