Meghan en Harry zagen er weer fantastisch uit bij de uitreiking van de Endeavour Fund Awards en gaven openhartig antwoord op vragen over hun aanstaande ouderschap.

De Britse prins zei over zijn vrouw: "Ze heeft een zware baby in haar buik." En Meghan heeft alle vertrouwen in over de vaderschapskwaliteiten van haar man: “Hij wordt de beste vader.”

Article continues after the ad

Puppy

De Britse royals hebben al goed kunnen oefenen op hun labradorpuppy. Acteur Ross Kemp, die de awardshow aan elkaar praatte, sprak hier naar eigen zeggen over met het koppel.

"We hadden het over het feit dat zij een puppy hebben en dat wij ook een puppy hadden voordat we ons eerste kind kregen."

Meghan in Givenchy

Meghan droeg een prachtig zwart wit ensemble van Givenchy en een clutch van hetzelfde modehuis dat ook verantwoordelijk was voor het design van haar trouwjurk.

Endeavour Fund Awards

Het paar reikte twee prijzen uit en zat daarnaast ook in de jury om de winnaars te bepalen.

Het Endeavour Fund werd in 2012 opgericht door Harry, zijn broer William en schoonzus Catherine. Het fonds steunt gewonde veteranen in hun revalidatie waarbij sport een belangrijke rol speelt.

Harry en Meghan naar Marokko voor de baby komt

De Britse prins Harry en Meghan gaan van 23 tot en met 25 februari op bezoek in Marokko. Het programma is nog niet bekend, maar dat Meghan daar de laatste fase van haar zwangerschap in gaat, is zeker.

Beeld en bron: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in