Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

'Harry en Meghan kopen huis in Malibu'

Het zal Archie aan niets ontbreken, zoveel is duidelijk. Veertien miljoen euro, dat hebben de Sussex'jes volgens de Britse pers neergeteld voor een huis in Malibu. Het nieuws dat Harry en Meghan eindelijk een woning gevonden hadden, lekte uit nadat vastgoedmakelaar Andrea Pilot op Instagram postt...

'Harry en Meghan kopen huis in Malibu'

Het zal Archie aan niets ontbreken, zoveel is duidelijk.

Veertien miljoen euro, dat hebben de Sussex'jes volgens de Britse pers neergeteld voor een huis in Malibu. Het nieuws dat Harry en Meghan eindelijk een woning gevonden hadden, lekte uit nadat vastgoedmakelaar Andrea Pilot op Instagram postte: “Groot nieuws! Harry en Meghan kopen het huis van Mel Gibson.”

The Sun nam contact met de makelaar op, maar die verwijderde daarop het bericht. Later meldde een bron: "Er is een geheimhoudingsovereenkomst ondertekend. Maar jullie zijn heel erg warm.” Het huis ligt vrij afgelegen, is goed te beveiligen en is anderhalf jaar geleden geheel gerenoveerd.

Openingsfoto (c) Brunopress

Geen nieuwe NOUVEAU meer te koop in de winkel? Geen nood, je kunt het nieuwste nummer ook los bestellen, nu tijdelijk zonder verzendkosten!