Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Harry en Meghan hadden alweer een indringer (maar het is niet wat je denkt)

Wordt het tijd voor een waakhond? Het gaat niet erg lekker daar in Montecito. Eerder dit jaar werd er in twaalf dagen tijd maar liefst twee keer ingebroken bij de Sussex'jes. En nu is het alweer raak. In mei moest de politie al twee keer aanrukken bij Harry en Meghan thuis, ondanks dat ze toch in...

Harry en Meghan hadden alweer een indringer (maar het is niet wat je denkt)

Wordt het tijd voor een waakhond?

Het gaat niet erg lekker daar in Montecito. Eerder dit jaar werd er in twaalf dagen tijd maar liefst twee keer ingebroken bij de Sussex'jes. En nu is het alweer raak.

In mei moest de politie al twee keer aanrukken bij Harry en Meghan thuis, ondanks dat ze toch in een zogenaamde gated community wonen. Een keer probeerde er iemand binnen te komen terwijl ze in de UK waren, de andere keer zouden ze ook niet thuis zijn geweest.

En nu? Nu sluipt er een poema door de wijk. Ja, een leven in Californië is wel even andere koek dan in Groot-Brittannië.

De poema werd gespot op een beveiligingscamera van een buur van de Sussexes, die het op YouTube gooide.

Wijkbewoners worden geadviseerd om hun deuren op slot te houden en zoveel mogelijk binnen te blijven. De poema komt vermoedelijk uit hoger gelegen gebied, maar trekt nu naar beneden op zoek naar water in deze droge periode.

Het betekent voor Harry en Meghan dat zij Archie en Lilibet even binnen moeten houden, en ook hun kippetjes zullen ze goed moeten beschermen. De honden mogen voorlopig ook niet loungen in de achtertuin.

Samen met de andere buurtbewoners moeten Harry en Meghan nu wachten tot het beest vanzelf weer vertrekt. Je kunt al het geld van de wereld hebben, hier doe je volgens kenners niets aan.

Gelukkig is het in LA altijd zomer, dus kan het gezinnetje vanzelf weer genieten van another day of sun in eigen tuin.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in