De Sussexes laten zich weer even zien.

Het was maandag de sterfdag van prinses Diana. En dat lieten Harry en Meghan niet onopgemerkt passeren.

Zij togen in Los Angeles naar een kleuterschool om daar met de kinderen vergeet-mij-nietjes te planten, Diana's lievelingsbloemen. Ze zaten óók in Meghans trouwboeket en stonden op een van de allereerste foto's van baby Archie.

Ditmaal mochten Harry en Meghan zelf met de handen in de aarde dus. Naast vergeet-mij-nietjes werd er ook een uitgebreide herfsttuin aangelegd vol bloemen en groentes. En er werd voorgelezen door de inmiddels doorgewinterde ouders van een kleine.

Article continues after the ad

Het leukste: wij mogen ook meegenieten van de liefdadigheidsdag van de Sussexes, die we sinds ze uit de UK vertrokken zijn nog maar heel weinig in actie hebben gezien. Leuk!

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

The children of our Preschool Learning Center got a wonderful surprise when The Duke and Duchess of Sussex visited yesterday! ❤️ In addition to helping the children replant the Preschool Learning Center's garden, they spent time with them, sharing their appreciation for nature and helping to instill the importance of healthy eating. We truly appreciate their time and care for our students. 🌱 For more than 100 years, @assistanceleagueoflosangeles has been providing early education services to children in need. Our nationally-accredited preschool instructs 40 students from low-income L.A. families. #AssistLA100 #AssistLAtogether #dukeandduchess #dukeandduchessofsussex #harryandmeghan #LosAngeles #VolunteerLA Photos by @msayles

Een bericht gedeeld door Assistance League of LA (@assistanceleagueoflosangeles) op

Ook heel erg LA van de Sussexes: deze week werd bekend dat ze een deal hebben getekend met Netflix. Ze hebben een eigen productiemaatschappij opgericht en gaan documentaires, docuseries en films maken voor Netflix, zowel voor volwassenen als voor kinderen.

"Onze focus ligt op het maken van materiaal dat informerend is, maar ook hoop geeft", laten ze weten in een verklaring. "Als jonge ouders vinden wij het verder belangrijk om programma's te maken die geschikt zijn voor gezinnen."

Méér van de Sussexes de komende jaren dus. Kom maar op.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in