Tijd voor de kippen, het strand en andere basisbehoeften.

Roerige tijden hebben ze in huize Sussex wel genoeg gehad. Nu hun grote interview met Oprah er op zit (in Nederland kijken we vanavond op Net 5) komt er dan eindelijk rust.

En geen moment te vroeg ook, als we het buikje van Meghan eens goed bekijken. Deze zomer verwachten zij hun tweede kind, en met alle stress moet het nu maar eens klaar zijn, vinden Harry en Meghan zelf.

Eenvoudig

Article continues after the ad

Waar zij zich op verheugen nu ze voor eens en altijd hun verhaal hebben gedaan? Een 'eenvoudig' leven in Santa Barbara met Archie, hun twee honden en straks het dochtertje dat hun gezin moet volmaken.

Huiselijke bliss in een nieuw vrijgegeven foto

Terug naar de basis

Hoe een eenvoudig leven er precies uitziet in een huis van 14 miljoen en met miljoenendeals met Netflix en Spotify... "We willen een authentiek leven", deelde Meghan in het interview. "We willen terug naar de basis."

Met strandwandelingen. Uitjes naar de kippenren (Archie's Chick Inn) vol 'geredde' kippen (wat op zich wel vragen oproept, maar soit). Lange fietstochten, volgens Harry een van Archie's favoriete bezigheden. En natuurlijk ook lekker veel rust en privacy in de tent.

Echte privacy

Want dat lijkt wel de kern van 'basic' voor Harry en Meghan. Een rustige basis die ze allebei eigenlijk niet meer kennen, hij omdat hij nooit een normaal leven heeft gehad, zij omdat ze al jaren als actrice werkt, in een populaire serie ook nog.

Hun nieuwe basis moet échte privacy worden, vooral voor Archie, zo vertelde Meghan in een niet uitgezonden deel van het interview met Oprah. "Iedereen heeft in de basis recht op privacy. Vergelijk het maar met als je op je werk een foto van je kind op je bureau hebt staan en je collega zegt: schattig, mag ik nu álle foto's van je kind zien? Nee, want dat wil ik niet allemaal delen. Er zijn grenzen. Er moet respect zijn."

Gaan we hun dochtertje nog wel zien?

Het doet vermoeden dat Harry en Meghan ook maar bar weinig willen delen van de rest van 'hun' zwangerschap en hun dochtertje, want een eigen instagram-account hebben ze momenteel niet. 

Daar komt misschien ooit wel weer verandering in. Op hun eigen tijd. Als de kippen gevoerd zijn en het strand helemaal verkend bijvoorbeeld. Tot die tijd lijken we voorlopig het laatste van Harry en Meghan gezien te hebben.

Dat zal toch opluchten voor het koppel. Op naar een basic rest van 2021.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in