Het loont zich om geen prins meer te zijn.

Het is al even vrij stil rondom Harry en Meghan, een logisch gevolg van hun verhuizing naar LA én de coronacrisis. Maar de twee bereiden zich duidelijk voor op de toekomst. Een gouden toekomst, als we insiders mogen geloven.

De voormalig Duke en Duchess zouden vorige week getekend hebben bij Harry Walker Agency. Het grootste spekersbureau ter wereld dus, waar ook de Obama's, de Clintons, Oprah en Jane Goodall bij zijn aangesloten, allemaal bekende kennissen van het koppel.

Vertel eens Barack, welk contract heb jij?

Article continues after the ad

Waar de ex-Sussexjes over zullen spreken, staat buiten kijf: ze willen speechen over dingen die ze aan het hart gaan, zoals gendergelijkheid, geestelijke gezondheid en het milieu. Alleen nu ze een bureau hebben om dat voor ze te regelen, hangt er wel een ander prijskaartje aan dan in gratis royaltijden: ze zouden tot wel een miljoen pond (1,1 miljoen euro) vragen voor een speech van formaat.

"Dat wordt hun voornaamste bron van inkomsten", stelt PR-expert Mark Borkowski in The Sun. "En qua gewildheid staan ze gelijk aan de Obama's, dus ze gaan zeker goede zaken doen."

Zeg dat wel.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in