Zeldzaam openbaar moment van de Sussexjes.

Na sinds de Sussexit grotendeels onder de radar te zijn gebleven, afgezien van de nodige videocalls, zijn prins Harry en hertogin Meghan vandaag live gespit in New York.

Ze bezochten het One World Observatory met Gouverneur Hochul en Bill Blasio, de burgemeester van de stad...

Article continues after the ad

...en lieten het 9/11 monument even tot zich doordringen. New York is op dit moment een hotspot voor bestuurders, diplomaten, NGO-mensen en anderen die menen ertoe te doen, in verband met de jaarvergadering van de Verenigde Naties.

Zaterdag spreken de hertog en hertogin van Sussex op het Global Citizen Live event, waar ze in Central Park het belang zullen onderstrepen van 'vaccinatiegelijkheid' over de hele wereld.  

Meghan's look was passend ingetogen in zwart en donkerblauw. Haar jas is vermoedelijk van Armani en ze droeg indrukwekkende hakken: de Purist pumps van Aquazurra. Verder oorbellen van Cartier, een pinkring van Lorraine Schwarz, een Birks ring met diamanten en haar geliefde 'Love armband' van Cartier.     

Foto's (c) Getty Images

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in