Veel support voor de Sussexjes.

Nouveau's Ella schreef vannacht dit fantastische verslag van Oprahs gesprek met Meghan en later ook prins Harry. Een gesprek waarover we nog lang zullen napraten. En dat de nodige emoties en reacties losmaakt.

Vooraf was er al veel steun voor Meghan, uit de hoek van haar vrienden en oud-collega's. Maar ook na uitzending van het interview lijkt het overkoepelende gevoel te zijn: het wordt moeilijk voor het Britse koningshuis om hier van terug te komen.

Of zoals een kijker het zo mooi verwoordde:

Van alle brute details die Meghan deelde bleef er eentje toch wel het meest hangen: de gesprekken die werden gevoerd over de huidskleur van Archie.

Article continues after the ad

Goede vriendin Serena Williams was een van de miljoenen Amerikanen die in shock meekeek en plaatste na afloop van het interview dit statement online:

Kamala Harris' nichtje Meena was content met Oprahs ongeloof na die huidskleuronthulling...

En ook poeët Amanda Gorman deed haar zegje, zoals we inmiddels van haar gewend zijn op briljante wijze:

Wat maar aangeeft hoeveel inspiratie Meghan met haar interview precies gegeven heeft. Ook knap: eindigen on a high note:

Het bombshell-interview krijgt overigens vandaag nog een vervolg(je), want niet alles paste in de twee uur die Oprah er op CBS voor kreeg. Daar zal geen angel meer in zitten, maar duidelijk is inmiddels wel dat we met z'n alleen geen genoeg krijgen van deze royal tea.

Vanavond (maandag) bekijk je het hele interview op het Belgische Eén, morgenavond (dinsdag) is het te zien op ons eigen Net 5.

Beeld: Brunopress

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in