Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Happy birthday Meghan: de duchess in 7 typische LA looks

Je kunt de duchess wel uit LA halen... Of nou ja, eigenlijk kun je de duchess dus helemaal níet uit LA halen, want Meghan wist niet hoe snel ze terug moest komen naar Californië na haar royal-avontuur op Britse bodem. Maar zelfs in haar korte tijd in het royal keurslijf, scheen er regelmatig een ...

Happy birthday Meghan: de duchess in 7 typische LA looks

Je kunt de duchess wel uit LA halen...

Of nou ja, eigenlijk kun je de duchess dus helemaal níet uit LA halen, want Meghan wist niet hoe snel ze terug moest komen naar Californië na haar royal-avontuur op Britse bodem.

Maar zelfs in haar korte tijd in het royal keurslijf, scheen er regelmatig een stevig stukje LA Fashion door in haar royal-looks. Vandaag, op haar 41e verjaardag, vatten we Meghan in zeven looks uit haar royal tijd én daarna die alleen maar omschreven kunnen worden als 'Very LA'.

1 – Deze fladderjurk die Meg droeg tijdens haar eerste internationale bezoek naast Harry is nota bene gemaakt in Los Angeles. Grote bril erbij en het is helemaal A-list.

2 – Ook immer in de LA-mode: het crisp white shirt. Goed voor alles van vergaderingen tot etentjes, en effortlessy cool.

3 – Dit was voor velen de modische kennismaking met Meghan. Met naast dat beroemde witte shirt ook een gescheurde spijkerbroek. 

4 – Ook op meer glam kan ze er wat van: deze avondjurk in Australië was meer 'rode loper bij de Oscars' dan 'Royal Dress'. Heerlijk.

5 – En deze blouse bij Wimbledon was weliswaar chic genoeg om niet uit de toon te vallen naast Kate, maar las toch meer LA dan London set.

6 – Sinds haar vertrek uit Londen is Meghan er niet minder LA/boho op geworden, blijkt wel uit deze Insta-post.