Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Guillaume en Stéphanie: 10 jaar getrouwd in 10 heerlijke foto's

De Luxemburgse royals hebben iets te vieren vandaag. De tijd vliegt. Het is vandaag alweer tien jaar geleden dat erfgroothertog Guillaume van Luxemburg trouwde met zijn grote liefde Stéphanie. Dat werd een breed uitgemeten huwelijk, vooral omdat Guillaume op dat moment de laatste ongetrouwde troo...

Guillaume en Stéphanie: 10 jaar getrouwd in 10 heerlijke foto's

De Luxemburgse royals hebben iets te vieren vandaag.

De tijd vliegt. Het is vandaag alweer tien jaar geleden dat erfgroothertog Guillaume van Luxemburg trouwde met zijn grote liefde Stéphanie.

Dat werd een breed uitgemeten huwelijk, vooral omdat Guillaume op dat moment de laatste ongetrouwde troonopvolger van Europa was. Dat de twee zo ontzettend verliefd leken, hielp natuurlijk ook.

Hun romance werd daarna door velen op de voet gevolgd, vooral omdat het de troonopvolgers vergeleken met die van andere koningshuizen wel heel lang kostte om voor een opvolgertje te zorgen. Pas na acht jaar huwelijk kwam prinsje Charles erbij. Een wolk van een baby die nu als peuter wacht op zijn eerste broertje of zusje. In april komt er weer gezinsuitbreiding aan op kasteel Fischbach.

Tien jaar huwelijk vraagt natuurlijk om een leuke terugblik. Daarom hieronder de tien leukste foto's van het koppel, van huwelijk tot ouderschap.

De verlovingsfoto (april 2012)

Het burgerlijk huwelijk op 19 oktober 2012

En een dag erna op groots

Bij de aankondiging van hun eerste en tweede kind (swipe)

Op heerlijk zomers in 2021

Een fijne familiekerstkaart

Erfprinsje Charles met zijn collega's 

Zomer 2022, een blij gezin (met vermoedelijk al een geheimpje)

Een prachtig blij gezinnetje

Beeld: Cour Ducale

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in