Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Gravin Sophie: vrijwilliger in het geheim

Ze helpt koken voor het zorgpersoneel. Sophie, de gravin van Wessex (ze is getrouwd met prins Edward, de jongste zoon van de Queen) is de afgelopen weken in alle stilte druk bezig geweest om haar steentje bij te dragen aan het bestrijden van de coronacrisis, net als prinses Sofia in Zweden. Zo we...

Gravin Sophie: vrijwilliger in het geheim

Ze helpt koken voor het zorgpersoneel.

Sophie, de gravin van Wessex (ze is getrouwd met prins Edward, de jongste zoon van de Queen) is de afgelopen weken in alle stilte druk bezig geweest om haar steentje bij te dragen aan het bestrijden van de coronacrisis, net als prinses Sofia in Zweden.

Zo werkt Sophie als vrijwilliger mee in een organisatie die per week 59.000 gratis maaltijden voor zorgverleners levert. Mondkapje voor, handschoenen aan – er waren mede-vrijwilligers die tot voor kort niet eens wisten dat er een Windsor meehelpt.

Vandaag sprong ze ook bij in een voedselbank en is daarmee de Britse royal die het meest naar buiten treedt tijdens de lockdown. Well done, Sooph!

Foto's (c) The Royal Family

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in