Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Gravin Sophie heeft een fashionable leermomentje

Niemand doet 50+ en fabulous zo goed als Sophie!  Sophie, de gravin van Wessex (57), heeft prinses Edward en haar kinderen even in Engeland achtergelaten voor een reis naar New York in het teken van de Dag van het Gemenebest. Speech bij de VN, ontmoetingen met werkgroepen uit Gemenebestlanden ove...

Gravin Sophie heeft een fashionable leermomentje

Niemand doet 50+ en fabulous zo goed als Sophie! 

Sophie, de gravin van Wessex (57), heeft prinses Edward en haar kinderen even in Engeland achtergelaten voor een reis naar New York in het teken van de Dag van het Gemenebest.

Speech bij de VN, ontmoetingen met werkgroepen uit Gemenebestlanden over de rechten van vrouwen, een en ander planten, van die dingen.

Haar entree was alvast fabulous. Was Sophie's stijl ooit nogal braaf en belegen, sinds ze in de vijftig is, maakt ze aanzienlijk spannender fashion-keuzes en dat staat haar goed. Zoals deze bad ass zwart leren jurk met leren laarzen. Het is de Loewe 'Anagram-belt Leather Midi Dress' en hij kost 4282 euro. 

Foto's (c) The Royal Family, The British Consulate in NY 

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in