Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Gluren naar Diana: The Musical

Vanaf maart is de nieuwe musical rondom prinses Diana te zien op Broadway. En dat gaat er ongeveer zó uitzien. Diana: A True Musical vertelt het inspirerende en tragische verhaal van de princess of Wales en is geschreven door Tony-winnaars (zeg maar de Oscars van de musicalwereld) Joe DiPietro en...

Gluren naar Diana: The Musical

Vanaf maart is de nieuwe musical rondom prinses Diana te zien op Broadway. En dat gaat er ongeveer zó uitzien.

Diana: A True Musical vertelt het inspirerende en tragische verhaal van de princess of Wales en is geschreven door Tony-winnaars (zeg maar de Oscars van de musicalwereld) Joe DiPietro en David Bryan, de toetsenist van Bon Jovi.

Diana wordt gespeeld door de Britse actrice Jeanna de Waal, die al eerder in grote Broadway-shows acteerde. Ook de queen en Camilla spelen een rol in de must-see musical, die vanaf 2 maart try-outs houdt en eind maart officieel begint te draaien.

Wat je daarvan moet verwachten is natuurlijk lastig in te schatten. Maar de makers gunnen ons nu alvast een kijkje in de keuken.

Wel zin in een tripje naar New York? Hier kun je terecht voor tickets. Eind 2020 of begin 2021 krijgen we ook in Nederland een Diana-musical, maar daar is het dus nog even wachten geblazen op.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in