De kleine Cambridge'jes maken hun Sandringham debuut.

Kerken en koninklijke kapellen hebben prins George en prinses Charlotte van Cambridge in hun jonge leven al regelmatig gezien. Maar ze waren nog niet eerder bij de kerstdienst in St. Mary Magdalene Church bij Sandringham, waar de Windsors traditioneel kerst vieren.

Article continues after the ad

De Queen, in feestelijk kerstrood...

..arriveerde met schoondochter Camilla, de hertogin van Cornwall.

Ook prinses Anne zorgde voor beetje kleur met haar paarse outfit...

...Camilla had het memo ook op tijd gekregen...

...maar de rest van de familie (hier prins Edward, gravin Sophie, James en Louise) leek collectief te hebben gekozen voor buitengewoon neutraal havermout. 

Hertogin Kate, normaal niet benauwd voor een beetje kleur, gunde haar schoonoma alle aandacht en hield het zelf op een knusse jas. 

...en prinses Charlotte was zo te zien wel toe aan even rennen en spelen. Ze droeg de Razorbil jas van Amaia Kids.

De kinderen deden ook mee aan de walkabout na afloop...

... waar prinses Charlotte beslist de show stal...

...volgens de mensen langs de kant. 

Royal verloofde Edoardo Mapelli Mozzi beleefde zijn eerste kerst op Sandringham met prinses Beatrice. 

Edoardo's aanstaande schoonvader prins Andrew, die vermoedelijk toch wel enige zonden te overdenken heeft, liep voor de vroege dienst naar de kerk, nog voor het publiek op het terrein mocht. Hij werd vergezeld door zijn oudere broer kroonprins Charles, wat een sterk staaltje 'united front' van de laatste is, want Charles was buitengewoon onblij met alle recente publiciteit rond zijn broer. Charles deed de kerstdienst dus dubbel, want hij was ook bij die van elf uur. 

De Queen liet ook een kiekje delen van haar nicht, prinses Alelandra, die op Eerste Kerstdag jarig is.

Prins Philip was niet bij de dienst, maar is wel weer terug op Sandringham na een ziekenhuisopname van enkele dagen. De hertog van Edinburgh (98) kampt al enige tijd met een broze gezondheid.  

Foto's (c) ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in