Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Geen Buckingham Palace voor de Queen dit jaar

Het coronavirus houdt koningin Elizabeth voorlopig uit Londen. Londen zal de rest van 2020 niet hetzelfde zijn: Buckingham Palace mist haar bewoners. Koningin Elizabeth keert na haar zomervakantie in Schotland niet terug naar Londen, zo meldt de Sunday Times. Dat heeft alles te maken met het coro...

Geen Buckingham Palace voor de Queen dit jaar

Het coronavirus houdt koningin Elizabeth voorlopig uit Londen.

Londen zal de rest van 2020 niet hetzelfde zijn: Buckingham Palace mist haar bewoners. Koningin Elizabeth keert na haar zomervakantie in Schotland niet terug naar Londen, zo meldt de Sunday Times.

Dat heeft alles te maken met het coronavirus. In maart vertrok de Queen naar het op anderhalf uur van Londen gelegen Windsor Castle, waar ze bleef tot ze deze maand naar Balmoral afreisde. En naar Windsor keert ze straks ook weer terug.

De reden is helder: in Windsor hoeft een stuk minder personeel rond te lopen, waardoor de koningin én prins Philip minder risico lopen.

Het is wel de bedoeling dat de koningin waar mogelijk (of beter: waar écht nodig) naar Londen reist om te werken, maar haar echte terugkeer als bewoner van Buckingham Palace laat volgens insiders tot 2021 op zich wachten.

Voorlopig dus geen Royal Standard wapperend bovenop het paleis. Gekke tijden.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in