Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Geadopteerde Sarah ontdekt dat ze een prinses is

Het klinkt als een film en Disney zit er al bovenop! Als baby werd Sarah Culberson geadopteerd door Jim en Judy Culberson, een Amerikaans echtpaar in West Virginia. Jim werkte als professor aan de universiteit, Judy probeerde Sarah zoveel mogelijk diversiteit mee te geven "maar de universiteit wa...

Geadopteerde Sarah ontdekt dat ze een prinses is

Het klinkt als een film en Disney zit er al bovenop!

Als baby werd Sarah Culberson geadopteerd door Jim en Judy Culberson, een Amerikaans echtpaar in West Virginia. Jim werkte als professor aan de universiteit, Judy probeerde Sarah zoveel mogelijk diversiteit mee te geven "maar de universiteit was daarin verder dan de stad die erbij hoorde."

Sarah had een fijne jeugd bij hen, maar was op haar 21ste zo nieuwsgierig naar haar biologische ouders, dat ze naar hen op zoek ging. "Ik was vooral nieuwsgierig naar hoe het was geweest voor een zwarte man om met een witte vrouw te leven in de jaren zeventig," zegt Sarah. "Er waren niet veel mensen van kleur waarmee ik mezelf kon vergelijken."

Haar moeder bleek tien jaar eerder al te zijn overleden aan kanker, maar met behulp van een privédetective spoorde ze een biologische tante op die in Maryland woonde. "Ik was eerder afgewezen voor een familielid van mijn moeder: "Dat brak mijn hart en maakte het nog enger om verder te zoeken."