Het voormalige huis van Harry en Meghan krijgt nieuwe aanwas.

Prinses Beatrice en haar kersverse echtgenoot Edoardo pakken hun biezen en trekken in het voormalig liefdesnest van Harry en Meghan. En Will en Kate.

Nottingham Cottage heet het stulpje, het kleinste huisje van Kensington Palace met 'slechts' twee slaapkamers en een kleine eigen tuin is populair onder de Windsors. Will en Kate woonden er voor ze kinderen kregen (en ze in het enorme Apartment 1A op dezelfde gronden trokken), Harry maakte er zijn bachelor pad van én Meghan woonde er ook een tijdje bij in, pre-zwangerschap.

Article continues after the ad

En nu is het dus de beurt aan Beatrice, die wel toe was aan iets nieuws. Zij woont nu nog in St. James's Palace, in een appartement waar ze eerst samenwoonde met zus Eugenie. Toen die in 2018 zelf in het huwelijksbootje stapte vertrok zij en bleef Beatrice achter.

Maar daarmee is het nu klaar. Notts Cotts, zoals het huis te boek staat in paleiskringen, staat klaar én was door Meghan nog helemaal geüpdate. Tot ze kinderen krijgen kunnen Beatrice en Edo er ruimschoots hun ei kwijt, en huren van oma Elizabeth is altijd gunstig. Bovendien wonen er op de paleisgronden veel bekenden: Will, Kate en de kinderen wonen er ook, net als prins en prinses Michael of Kent.

Dolle boel dus, daar in Hyde Park. Mogen we dan ook even binnenkijken, bijvoorbeeld via de Instagram van zus Eugenie? Dank u.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in