Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Fijn: prinses Victoria kiest voor een nepbontje

De echte bontjes blijven in de kluis tegenwoordig. Er slingeren heus wat echte bontjassen rond, daar in Zweden. Het is er immers een topland voor, en koningin Silvia heeft prachtige modearchieven om uit te putten. En die zijn natuurlijk voorzien van bontjes groot en klein, waarbij deze zeker wete...

Fijn: prinses Victoria kiest voor een nepbontje

De echte bontjes blijven in de kluis tegenwoordig.

Er slingeren heus wat echte bontjassen rond, daar in Zweden. Het is er immers een topland voor, en koningin Silvia heeft prachtige modearchieven om uit te putten.

En die zijn natuurlijk voorzien van bontjes groot en klein, waarbij deze zeker weten in die eerste categorie valt.

Maar dochter Victoria gooit het over een heel andere boeg. Zij trok voor een bezoek aan Parijs een kort zwart nepbontje van Filippa K uit haar kast. En zet tijdens haar drie dagen in de Franse hoofdstad natuurlijk graag haar beste modebeentje voor.

Victoria is al tijden fan van het zwarte jasje: ze wordt er al zeker vijf jaar mee gespot, vaak ook. Wat wil je ook, met die Zweedse winters.

Fijn toekomstproof wel, zo'n bontje. Al zouden wij in Stockholm in december toch liever iets langers aan de kapstok hebben hangen. Heeft Victoria's geliefde H&M (een Zweeds bedrijf) niets, dan tippen wij een lekkere Stella McCartney.

Beeld: Getty Images

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in