Sarah Ferguson was nét gesetteld op Balmoral Castle voor een Schotse vakantie toen haar voormalig schoonvader prins Philip roet in het eten gooide. Samen op vakantie? Nooit!

De ruzie tussen Fergie en prins Philip is een publiek geheim: sinds zij scheidde van prins Andrew, kan haar ex-schoonvader haar niet meer luchten of zien. Dus gaan ze elkaar vakkundig uit de weg. Maar dat wordt anoo 2019 wel steeds lastiger.

Article continues after the ad
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Princess Eugenie (@princesseugenie) op

Te midden van geruchten dat Fergie en Andrew opnieuw liefdesgeluk bij elkaar hebben gevonden (goede vrienden bleven ze sowieso altijd), vertrokken zij vorig weekend naar het buitenverblijf van koningin Elizabeth, Balmoral Castle. Daar zouden ze een week samen doorbrengen, met hun dochters Eugenie en Beatrice en diens partners.

Maar toen prins Philip plots een paar dagen eerder naar Schotland reisde, werd dat tripje abrupt ingekort. Een luttele twee dagen na haar aankomst in Schotland, werd Fergie alweer op de luchthaven gespot. Alles om maar weg te zijn voordat Philip arriveerde, delen insider met The Sun.

"Dit was niet de eerste keer dat ze samen naar Balmoral zijn geweest", aldus de bron. "Maar dit jaar is het wel significant, gezien alle geruchten over hun reünie. De queen wilde dat ze als gezin konden komen. Dat is haar manier om, op private wijze, te laten weten dat ze hun relatie goedkeurt."

Zo niet prins Philip, die sinds de jaren negentig al zou weigeren om zelfs maar met Fergie te spreken. Hij zou er onder andere verantwoordelijk voor zijn geweest dat Fergie in 2011 niet op de gastenlijst stond voor de royal wedding van Will en Kate.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Sarah Ferguson (@sarahferguson15) op

Bij het jawoord van Harry en Meghan was ze wél. Maar een weekje Balmoral? Daar steekt Philip dus nog wel gewoon een stokje voor. Het bewijst maar weer: elke familie heeft wel iets.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in